Meniu
Coșul meu

Pachet interactiv evoboard ib-95q + epson eb-535w + prb-8m - PAC-IB95-535W-PRB8M

Pachet interactiv evoboard ib-95q + epson eb-535w + prb-8m - PAC-IB95-535W-PRB8M
Pachet interactiv evoboard ib-95q + epson eb-535w + prb-8m - PAC-IB95-535W-PRB8M
Acest produs beneficiaza de livrare gratuita
Pentru comenzi mai mari de 200 de lei, transportul este gratuit.

Tabla interactiva 95" EVOBOARD IB-95Q6, 16:10/16:9 tehnologie tactila IR, 10 puncte de atingere

 

 

 

   În mod natural, într-o lume în care distantarea sociala este noua norma, scolile (si alte institutii de învatamânt) trebuie sa foloseasca noile tehnologii disponibile pentru ca elevii si studentii sa-si poata atinge obiectivele de învatare.

 

 

 

   În contextul pandemiei COVID-19 si a învatamîntului online, solutiile pentru educatie pe care vi le oferim integreaza tehnologie interactiva si atractivitate.
 

 

 

 

Cu aceasta tabla interactiva si suita software integrata se permite conectarea partenerilor educationali în timp real, utilizând multiple platforme dedicate precum Zoom Meetings, Google Meet, Google Classroom, Microsoft Teams, Blue Jeans, Cisco Webex Meetings, Join.me, Zoho Meetings, Skype for business, GoToMeeting, Starleaf sau orice alta aplicatie de învatamânt la distanta sau videoconferinta, participantii putând sa interactioneze cu continutul lectiei si sa continue comunicarea eficienta cu colegi, prieteni sau colaboratori.

 

Prin intermediul functiilor tactile se poate realiza interactiunea simultana a participantilor, pastrându-se caracterul realist al orelor de curs în raport cu felul în care se pot implica educabilii.
 

Ca masura de prevenire a raspândirii virusului SARS-CoV-2, se recomanda igienizarea suprafetelor si a markerelor cu solutie dezinfectanta (ex. solutie pentru igienizarea mâinilor pulverizata pe o cârpa moale care sa nu zgârie suprafata).

 


Educatia digitala este din ce in ce mai prezenta in invatamantul din Romania, evolutiile din domeniul tehnologiei ducand la schimbari fundamentale ale modului prin care copiii invata, propunand o abordare practica a curriculei scolare, cu scopul de a incuraja implicarea elevilor dar si de a le usura asimilarea de cunostinte.

 

 

      Departe de a fi o metoda de predare rezervata numai invatamantului prescolar, primar, gimnazial si liceal (gradinite, scoli, licee) notiunea de clasa interactiva poate fi intalnita pana la cele mai inalte etape ale educatiei (universitati), avand nenumarate beneficii. O mai buna interactiune intre participanti si un angajament mai mare din partea acestora, plus diversitatea lectiilor prin multitudinea de instrumente educative si experimentele simulatoare pentru diferite materii, sunt doar cateva dintre acestea.

 

 

 

       Tabla interactiva multi-touch EVOBOARD IB-95Q6 are un sistem de detecţie cu  senzori de imagine in infrarosu si suporta pana la 10 puncte de atingere si este prevazuta cu bare laterale pentru instrumente, magnetice, detasabile. astfel incat tabla poate avea aspect 16:10(cu barele atasate) si 16:9(c barele detasate) . Tehnologia inovativa si software-ul multidisciplinar disponibil atat in limba romana cat si in alte limbi de circulatie internationala ofera profesorilor  posibilitatea de a-si pune creativitatea in slujba  realizarii unor experiente extrem de atractive pentru elevi si studenti.­­ De asemenea, aceasta poate fi folosita cu succes si in mediul de afaceri oferind instrumentele necesare pentru a face prezentarile mult mai dinamice si collaborative. Este usor de montat si folosit, cu ajutorul interfetei HID nefiind necesara instalarea vreunui driver, rama ultra-subtire din aliaj de aluminiu ii ofera un aspect placut, iar consumul de energie este foarte scazut.

 


 

Software-ul proprietar al tablei interactive EVOBOARD IB-95Q6 este corelat cu curricula scolara din Romania si ofera o galerie impresionanta cu materiale pentru chimie, fizica si matematica. De asemenea, exista posibilitatea de a fi personalizat cu elemente  specifice  fiecarei materii in parte – exemple: arta, sport, istorie, limba romana, tehnologie, religie, economie, limbi straine.


 


Printre functiile specifice de o importanta deosebita ale acestuia, se numara: deschidere document, import, salvare, tiparire, trimitere email, impartirea paginii de lucru in doua sau trei parti, schimbarea limbii, salvarea paginilor lucrate ca fisier de tip: imagine (jpg, gif...), Microsoft Office (pptx, docx sau pdf, adaugare pagina, inregistrare video, redare video, recunoasterea scrisului de mana, posibilitatea de a scrie cu diferite tipuri de creion:  stilou, pensula, evidentiator, creion recunoastere forma, creion creativ cu peste 30 tipuri de texturi si grosimi diferite la care se pot adauga si altele personalizate si creion cu efect laser.


 


 

Recunoasterea gesturilor este o functionalitate prin care tabla interactiva devine o solutie dinamica iar prezentarile capata mai mult interes.

  


Alte caracteristici ale soft-ului, extrem de utile in procesul de predare si invatare:  rotire, miscare si redimensionare a obiectelor, recunoasterea automata si optimizarea formelor geometrice, lucrul cu instrumente virtuale pentru operatii precise (compas, triunghi si rigla), plus posibilitatea de a folosi functia de spot luminos cu diametru personalizabil de diferite forme (elipsa, dreptunghi, triunghi si octogon) pentru a cauta sau evidentia elementele dintr-o pagina. Cu toate ca soft-ul este intuitiv si  foarte usor de utilizat, se poate accesa oricand manualul de utilizare in limba romana care poate fi gasit in meniul Ajutor.


  


Cotata la cel mai bun raport calitate-pret, aceasta tabla interactiva are costuri de intretinere zero, fiind, astfel, solutia ideala pentru scolile din Romania.Specificatii tehnice:
 

Caracterisica speciala Recunoasterea gesturilor
Tehnologie de atingere IR
Puncte de atingere 10
Gesturi DA
Recunoasterea atingerii DA
Modalitate schimb cerneala Din meniul software, buton de pe suprafata tablei sau tavita inteligenta(optional)
Markere 3
Tavita pentru markere tavita inteligenta cu 4 markere(optional)
Rezolutie 32768 x 32768
Viteza cursorului 180 dot/s
Metoda atingere Deget sau pen
Acuratetea atingeruii <2mm
Conectare USB 2.0
USB wireless DA
Sisteme de operare Windows 2000, Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8.1,Windows 10, Linux, Mac, Android
Alimentare USB - DC 4.6V 5.0V <1W ( 100mA at 5V)
Conditii de lucru Interior sau exterior
Depozitare Temperatura: -30 C~60 C Umiditate : 0%~95%
Conditii de operare Temperatura: -10 C~45 C Umiditate : 10%~90%
Instalare Pe perete sau optional pe stand mobil
Model IB-95Q6
Dimensiune totala 2070 x1250 mm
Dimensiunea proiectiei (mm) 16:10 Aspect Ratio: 1911x1196
  16:9 Aspect Ratio: 2026x1140
Diagonala exterioara 95"
Aspect Ratio 16:10/16:9
Greutate neta (kg) 20
Greutate colet (kg) 28
Dimensiunile produsului (mm) 2070x1250x30
Dimensiunile coletului (mm) 2165x1360x80Accesorii incluse:

  

EPSON EB-535W

 

 

EB-535W furnizeaza imagini de calitate superioara si ofera standard o serie de caracteristici suplimentare astfel încât raportul calitate-pret sa fie mai bun pentru utilizatori. Fiind ideal pentru sali de curs sau sali de conferinte mici, acest proiector poate fi montat pe perete sau pe tavan sau poate fi amplasat pe o masa din apropierea peretelui pentru a elibera mai mult spatiu de lucru.

 

Imagine de înalta calitate

În combinatie cu tehnologia noastra 3LCD EB-535W furnizeaza imagini stralucitoare de calitate superioara cu o precizie mai mare a culorilor. Imaginea poate fi vizualizata uniform chiar si în încaperile luminoase, datorita luminozitatii pe alb si pe culoare de acelasi nivel. Detaliile imaginilor sunt clare datorita raportului de contrast superior, iar noul nostru obiectiv pentru distante scurte permite furnizarea unor imagini mai bine definite si a unei focalizari îmbunatatite.

 

Raport mai bun calitate-pret

Lampa din EB-535W are acum o durata de viata de pâna la 10.000 ore în modul eco. Proiectorul economiseste energie chiar si în timpul prezentarilor prin reglarea automata a luminozitatii, în functie de continut. Functia de oprire A/V întrerupe prezentarea si reduce intensitatea luminoasa a lampii cu 70 % pentru a conserva energia în timp ce proiectorul nu este utilizat. Difuzorul integrat de 16 W al proiectorului permite continutului audio sa fie redat direct prin intermediul proiectorului, fara ss fie nevoie de difuzoare externe. Intrarea pentru microfon transforma proiectorul în sistem PA, ceea ce înseamna ca cei care realizeaza prezentarile pot fi auziti cu usurinta în mediul salilor de curs.

 

Usor de instalat si de utilizat

EB-535W beneficiaza de corectia trapezului atât pe orizontala, cât si pe verticala, pentru a obtine o imagine formata perfect si pentru a evita distorsionarile. Atunci când configurati mai multe proiectoare, setarile OSD pot fi copiate de pe un proiector pe numeroase alte proiectoare, astfel ca nu este necesar sa configurati proiectoarele în mod individual. Software-ul de proiectie pentru PC-uri multiple permite afisarea simultana a continutului de pe patru dispozitive, inclusiv de pe PC-uri, tablete si telefoane smartphone.

 

CARACTERISTICI ESENTIALE

- Calitate exceptionala a imaginii

- Tehnologia Epson 3LCD afiseaza imagini mai luminoase si culori mai precise

- Luminozitate pe alb si pe culoare de acelasi nivel

- Imaginea proiectata poate fi vizionata cu claritate chiar si în încaperi luminoase

- Detalii mai clare

- Raport de contrast sporit, de 16000:1

- Durata mai lunga de viata a lampii reduce costurile totale de exploatare

Suport videoproiector de perete Blackmount CT-PRB-8M, distanta perete-proiector 850-1350mm, max.10kg, alb

Specificatii tehnice:

 

Inaltime max de la tavan/perete 130
Culoare ALB
Motorizat - Lift proiector NU
Inaltime min de la tavan/perete 77.2
Montare pe perete
Greutate maxima suportata (kg) 10
Inclinare verticala DA

 


Diagonala: 95 inch
Tehnologia: Infrarosu
Numar atingeri: 10
  • Stoc: 1
  • Model: PAC-IB95-535W-PRB8M
  • EAN: 6426707006352
De acest produs au fost interesate in ultima saptamana 1633 persoane
8.709,98 lei
Fără TVA: 7.319,31 lei
Politica cookies
Folosim cookie-uri pentru a va asigura cea mai buna experienta pe website-ul nostru. Afla mai multe citind Politica cookie-uri