Meniu
Coșul meu

Momentan lucram la imbunatatirea site-ului. Ne cerem scuze daca intampinati probleme!

Pachet cu smart board sbx880 + nec-um301x + itm05 - PAC-SBX880-UM301X-ITM05

Pachet cu smart board sbx880 + nec-um301x + itm05 - PAC-SBX880-UM301X-ITM05
Indisponibil
Pachet cu smart board sbx880 + nec-um301x + itm05 - PAC-SBX880-UM301X-ITM05
Acest produs beneficiaza de livrare gratuita
Pentru comenzi mai mari de 200 de lei, transportul este gratuit.
 Pachet interactiv cu Tabla interactiva SMART Board® SBX880 4:3, multi touch 4 utilizatori, 195 cm, software, Videoproiector NEC UM301X, Ultra Short Throw, XGA 1024 x 768, 3000 lumeni, 10000:1, cadou modul Wireless LAN NEC NP05LM si Stand motorizat Blackmount ITM05 pentru solutii interactive 

Tabla interactiva SMART Board SBX880
 

Tabla interactiva cu suprafata activa 156x117cm

Aspect nativ 4:3

Rezolutie 4000x4000

 

  În mod natural, într-o lume în care distantarea sociala este noua norma, scolile (si alte institutii de învatamânt) trebuie sa foloseasca noile tehnologii disponibile pentru ca elevii si studentii sa-si poata atinge obiectivele de învatare.

 

   În contextul pandemiei COVID-19 si a învatamîntului online, solutiile pentru educatie pe care vi le oferim integreaza tehnologie interactiva si atractivitate.
 


 


   Cu aceasta tabla interactiva si suita software integrata se permite conectarea partenerilor educationali în timp real, utilizând multiple platforme dedicate precum Zoom Meetings, Google Meet, Google Classroom, Microsoft Teams, Blue Jeans, Cisco Webex Meetings, Join.me, Zoho Meetings, Skype for business, GoToMeeting, Starleaf sau orice alta aplicatie de învatamânt la distanta sau videoconferinta, participantii putând sa interactioneze cu continutul lectiei si sa continue comunicarea eficienta cu colegi, prieteni sau colaboratori.

SMART Learning Suite  - integrare cu Microsoft Teams


SMART Learning Suite - Integrare cu Google Suite


Prin intermediul functiilor tactile se poate realiza interactiunea simultana a participantilor, pastrându-se caracterul realist al orelor de curs în raport cu felul în care se pot implica educabilii.

SMART Learning Suite Online
  Ca masura de prevenire a raspândirii virusului SARS-CoV-2, se recomanda igienizarea suprafetelor si a markerelor cu solutie dezinfectanta (ex. solutie pentru igienizarea mâinilor pulverizata pe o cârpa moale care sa nu zgârie suprafata).


 

Tabla interactiva cu diagonala suprafeţei active de 195cm, format 4:3

Tehnologie optica cu Dual Touch ce permite scrierea pe tabla de catre doi utilizatori simultan utilizând fie markerul, sau degetul.

Software educational inclus

Garantie 2 ani

Diagonala 195 cm

Aria vizibila 156,5x117.5 cm

 

Caracteristici:

- buton de tastatura virtuala si mouse pe suprafata tablei;

- functia de mouse se poate activa prin atingerea tablei;

- utilizare a tablei si daca markerele lipsesc;

- baza de date interna contine o colectie de minim 7000 de clip art-uri necesare in crearea de prezentari

- controlul calculatorului direct de pe suprafata tablei, chiar si cu degetul;

- permite scrierea si cu markere cu stergere uscata

- animarea obiectelor de pe suprafata de lucru

- functie de cautare a unui element din galerie cu ajutorul unor cuvinte cheie

- recunoasterea tabelelor desenate cu mana

- compatibil cu sisteme de operare Windows si Mac

- inregistrare video si audio a prezentarii

- integrarea cu aplicatiile Microsoft Office si tip flash direct de pe tabla

- convertirea scrisului de mana in scris electronic, cu posibilitate de integrare in aceste aplicatii

- import/export documente Power Point

- functie de inserare “web browser” direct in software si posibilitatea de scriere si desenare peste web browser

- inregistrare audio peste obiecte direct in pagina de lucru

- functie de resetare pagina

- transmiterea prin email, direct de pe tabla, a fisierelor in formatul lucrat

- functii precum: a muta, roti, clona, redimensiona, mari,  bloca, reflectoriza si edita diferite obiecte de pe spatiul de lucru

- flipchart digital care sa permita deschiderea si editarea mai multor pagini

- gruparea paginilor pe categorii si segmente pentru o mai buna organizare

- posibilitatea de a crea teme, de a le memora si de a le aloca anumitor pagini

- functie ce permite obiectelor sa se alinieze automat pentru o mai buna simetrie

- acces online la planuri de lectii

- modificare a stilului textului si liniilor si de umplere a formelor inchise cu diverse culori, nuante graduale,

- functie de cautare a unui element din galerie cu ajutorul unor cuvinte cheie
 

 

Videoproiector NEC UM301X
 Mai putine umbre si reflexii, pentru a-ti oferi mai multa flexibilitate de a te conecta cu audienta.
Cu seria UM te bucuri de o performanta si o flexibilitate minunate, cu gama sa de functii avansate, fara niciun compromis asupra calitatii.


Caracteristici si functii


Certificat ECO TCO*
Cu noul certificat TCO e usor sa alegi un proiector care iti ofera cea mai buna calitate a imaginii, potrivita nevoilor tale, si are, in acelasi timp, un minim impact asupra mediului inconjurator. O noua masuratoare numita "Dimensiunea imaginii TCO" specifica dimensiunea maxima a proiectiei pentru o calitate excelenta a imaginii.
*UM301W/ UM301X


Proiectie ultra short Throw ideala pentru sali de clasa si de sedinte
Datorita obiectivului ultra short throw, proiectorul UM351/ UM301W poate proiecta pe un ecran mare de 100'', de la o distanta de numai 77.6 cm (distanta de la obiectivului proiectorului pana la ecran este de 43.2 cm). Umbrele nu se formeaza prea usor, nici daca vreo persoana sta in fata proiectorului, proiectorul, fiind, astfel, potrivit pentru sali de clasa, cele de conferinta de dimensiuni mici, ferestrele magazinelor si o larga varietate de alte locatii, daca este instalat pe perete sau pe tavan.
 


Un flux luminos de 3.600 ANSI lumeni*1, cel mai mare din categoria sa
Proiecteaza o imagine detaliata, chiar si in incaperi luminoase, datorita fluxului luminos de 3.600 de ANSI lumeni, cea mai buna performanta din categoria sa.
*1: Cand modul ECO nu este selectat pe proiectorul UM261X.

Difuzor de 20 W pentru o folosire eficienta a microfonului
Un difuzor mono integrat cu o putere de 20 W ofera un sunet excelent in salile de clasa si de conferinta. Proiectorul este, de asemenea, dotat cu o intrare pentru microfon, oferind posibilitatea ca vocea ta sa fie redata prin difuzorul intern.Solutie interactiva optionala
Aceasta unitate interactiva ofera functionalitati de desen extinse si permite salvarea caracterelor si desenelor care urmeaza sa fie proiectate pe ecran, în timp ce faceti o prezentare. Puteti monta aceasta unitate pe proiector foarte usor, putand sa-l folositi oricand doriti, indiferent daca proiectorul este plasat pe perete sau pe masa. De asemenea, aceasta unitate poate reduce umbrele si reflexiile imaginii.Proiectie pe masa
Pentru aplicatii unice, este posibila proiectia pe masa, podea sau tavan.
 Functie de corectie Pincushion
Corectie Pincushion este disponibila pentru panourile curbate.
 Accesoriu pentru cabluri
Terminalele sunt plasate in partea din fata a proiectorului si sunt tinute in ordine si protejate cu un capac special pentru ascunderea cablurilor.Conecteaza-te cu o larga varietate de intrari si iesiri

Functie de afisare USB
Folosind un cablu USB (compatibil cu specificatiile USB 2.0) pentru a conecta computerul cu proiectorul, poti partaja atat imaginea de pe ecranul computerului, cat si sunetul la proiector, fara sa ai nevoie de toate cablurile folosite in mod frecvent in aceste situatii.

USB Viewer
Aceasta serie de proiectoare ofera o solutie atunci cand preferi sa nu iti aduci laptopul atunci cand ai o prezentare. Stocheaza prezentarea pe un drive USB si introdu-l in portul USB al proiectorului. Aceasta iti permite sa afisezi imagini stocate ca JPEG.

Doua intrari HDMI si MHL
In gama larga de intrari ale proiectorului sunt si doua intrari HDMI cu HDCP pentru conexiunea surselor high-definition cum sunt player-ele Blu-ray, cutiile de cablu, receptoarele de satelit si PC-urile. Unul dintre ele suporta MHL (Mobile High-definition LinK), pentru a proiecta video-uri si fotografii de pe un smartphone sau o tableta.

Variable Audio-out
Cu ajutorul acestei functii, poti regla volumul boxelor externe auto-alimentate conectate la proiector cu telecomanda.Capacitati avansate de retea


Functie de proiectie multi-screen*
Functia de proiectie multi-screen iti permite sa partajezi imaginea de pe dispozitive multiple in variate forme de afisare. Poti afisa informatie de pe pana la 16 calculatoare, tablete, telefoane inteligente si alte dispozitive conectate la retea pe un multi-screen, ce poate afisa pana la 16 ecrane. Partajeaza usor ecrane si informatii, fara sa tii cont de felul dispozitivului sau de sistemul de operare.
*Necesita modulul optional wireless LAN.

 


NaViSet Administrator 2
Acest software este o solutie all-in-one pentru suport de la distanta, ce ofera monitorizarea, managementul si controlul majoritatii dispozitivelor NEC si computerelor Windows. Este ideal pentru instalatiile cu dispozitive multiple de infrasctructura mare.

Virtual Remote Tool
Software-ul utilitar Virtual Remote Tool inclus pe CD-ROOM-ul proiectorului NEC poate afisa telecomanda virtuala (sau bara de instrumente) pe ecranul computerului tau. Aceasta permite pornirea si oprirea proiectorului si selectarea semnalelor dintr-unul din cablurile de afisare ale computerului (VGA), cablu in seria sau conexiune LAN.

Functii suplimentare
Simple Access Point
Control Utility PC 4.0 pentru Windows
Control Utility PC 5.0 pentru MAC
CRESTRON ROOMVIEW™ cu functie de urgenta
AMX BEACON
Server HTTP
PJLink

Alte caracteristici si functii utile

- Echipat cu un filtru cu performanta mare pentru a oferi o protectie superioara de praf;
- Functia de pornire automata a proiectorului(Auto Power On) prin terminalele de intrare HDMI1, HDMI2 si COMPUTER, atunci când un semnal este detectat de la calculator;
- Functia “Timer Sleep” poate fi setata pentru a opri automat proiectorul la un interval de timp scurs;
- Functia “Power management”, de gestionare a energiei, permite oprirea automata a proiectorului atunci când nu este detectat vreun semnal de intrare;
- Ghidare No-signal pentru conexiuni usoare ale cablurilor
- Functia Plug & Play pentru pentru o configurare si operare intuitiva
- Corectare automata a imaginii de la PC si functie 3D Reform™
- Include o telecomanda cu functia de înregistrare de control ID, care permite operarea mai multor proiectoare, cu o singura telecomanda;
- Functia “Color Correction” pentru culori vii chiar si fara utilizarea unui ecran de proiectie;
- Consum redus de energie ( 0.4 W in modul 240V AC stand-by );
- Functia “Carbon Meter” va permite sa verificati cantitatea de CO2 economisita de Dvs. prin utilizarea Modului Eco.

 


 

Stand motorizat Blackmount ITM05 pentru solutii interactive

Stand mobil pentru solutii interactive
Fabricat din otel vopsit in camp electrostatic; culoare gri.
1.Dimensiunea produsului: 1278×750×2758 mm;
2.Videoproiector short throw : 865-1270 mm;
3.Potrivit pentru whiteboard cu inaltimea cuprinsa intre 840-1540 mm si lungimea cuprinsa intre 1200-3000 mm;
4.Echipat atat cu roti pentru mobilitate sporita cat si cu picioare pt o stabilitate mai buna;
5.Greutate max. sustinuta: 80 kg. 
Aspect / Format: 4:3
Tavita marker: Da
  • Stoc: Indisponibil
  • Model: PAC-SBX880-UM301X-ITM05
  • EAN: 6426707015309
De acest produs au fost interesate in ultima saptamana 5 persoane
17.989,94 lei
Fără TVA: 15.117,60 lei
Politica cookies
Folosim cookie-uri pentru a va asigura cea mai buna experienta pe website-ul nostru. Afla mai multe citind Politica cookie-uri