DESPRE NOI                

Deviza ce ne-a guvernat activitatea inca de la inceput a fost: fapte, nu vorbe!        
An de an ne pregatim sa fim mai buni, sa fim partenerul pe care il contactati atunci cand vreti ca lucrurile sa se rezolve bine, repede, decent.

Punem pe primul loc calitatea serviciilor noastre de aceea, am implementat Sistemul de Management al Calitatii ISO 9001:2015, cu certificare TUV Rheinland si acreditare DAKKS Germania.    

Stim ca cel mai de pret lucru pentru dumneavoastra este timpul! De aceea toate eforturile noastre, sunt pentru a va aduce acest lucru pretios.


Noi nu vindem produse ci oferim solutii complete, special concepute pentru clientii nostrii, astfel ca ei sa se bucure de mai mult timp la dispozitie. 


Astfel am creat conceptul: HAVE AN OFFICE BREAK WITH US, ce se traduce prin satisfacerea nevoilor dumneavoastra, cu costuri reduse, de un nivel calitativ inalt si constanta in toate acestea.


Avem o experienta indelungata in distributia produselor de papetarie, birotica si rechizite scolare. Suntem, de altfel si parteneri in importurile acestor produse.


Deoarece oferim solutii complete, din oferta noastra nu puteau lipsi si produsele de curatenie, produsele de protocol, mobilier de birou si industrial, produsele promotionale, servicii de inchiriere echipamente de imprimare, servicii tipografice si nu in ultimul rand echipamentele de lucru si protectia muncii!

arrow_upward