Echipamente și consumabile IT.

Înțelegând importanța acestora în cadrul unei companii, am reușit să devenim un furnizor de nădejde, oferind nu doar echipamente de înaltă calitate ci și consumabile de aceeași natură.

Consumabile IT. Tonere.

Înțelegând importanța acestora în cadrul unei companii, suntem mereu în pas cu inovațiile din acest sector. Promovăm doar produse ce îndeplinesc cele mai exigente criterii, oferind nu doar echipamente de înaltă calitate ci și consumabilele aferente. Am transformat necesități în realități, devenind un furnizor de nădejde. Nu ne oprim aici, misiunea noastra de a aduce un strop de relaxare în procesul de print este o constantă de mult asumată.

Mentenanţă echipamente IT

Eşti acoperit! Avem grijă de sistemul tău informatic. Efectuăm mentenanţă şi reparaţii la imprimante şi copiatoare. Asigurăm la solicitarea dvs., sau în baza unui contract de prestării servicii, service pentru calculatoare desktop şi laptop, precum şi servicii de administrare reţele de calculatoare.

Atunci când intervine o defecțiune ce trebuie remediată urgent, abonații oricărei soluții de mentenanță oferite de noi, au prioritate, termenul de rezolvare a problemei situându-se într-un interval de 8-48 ore.