Compania a fost infiinţată în 2009 cu scopul de a scurta drumul de la producător la clientul final, obţinând astfel nu doar costuri substanţial reduse, ci şi economie de timp.

Considerăm că experienţa noastră, personalul calificat şi cunoaşterea în amănunt a particularităţilor proceselor de aprovizionare şi promovare, vor constitui elementele unui excelent parteneriat, benefic de ambele părţi.

Am caştigat un bun renume în domeniul furnizării de soluţii office şi nu numai. Politica adoptată s-a dovedit a fi ceea ce partenerii noştri au căutat. Recomandările acestora au determinat extinderea ariei de servire la întregul teritoriu naţional, având chiar şi parteneri europeni. Îmbunătăţirea constantă a calităţii produselor şi serviciilor, nu reprezintă altceva decât un firesc la Jacob Today. În prezent ne adresăm companiilor private, organizaţiilor non-profit, instituţiilor locale şi de stat.

Excelăm în identificarea nevoilor partenerilor noştri în următoarele domenii: birotică, papetărie, echipamente de lucru, produse de curăţenie şi menaj, tipărituri, producţie publicitară, mobilier office, industrial şi şcolar şi nu în ultimul  rând echipamente, consumabile IT, mentenanţă IT. Alegând parteneriatul cu noi eliminaţi intermediarii şi obţineţi produse de calitate, la timp şi cu costuri juste. Garantăm cele mai bune servicii din partea echipei noastre de experţi. Punem pe primul loc calitatea serviciilor noastre, de aceea am implementat Sistemul de Management al Calităţii ISO 9001:2015, cu certificare TUV Rheinland, acreditare DAKKS Germania şi Sistemul de Mana-gement al Securităţii Informaţiei TQA ISO/IEC 27001:2013.

Ştim că cel mai de preţ lucru pentru dumneavoastră este timpul! De aceea toate eforturile noastre, sunt pentru a vă aduce acest lucru preţios. Noi nu vindem produse ci oferim soluţii complete, special concepute pentru clienţii noştri, astfel ca ei să se bucure de mai mult timp la dispoziţie. Astfel am creat conceptul: HAVE AN OFFICE BREAK WITH US, ce se traduce prin satisfacerea nevoilor dumneavoastră, cu costuri reduse, la un nivel calitativ înalt şi constanţă în toate acestea.